L'Institut Català de les Dones convoca la tercera edició del concurs de microrelats contra la violència masclista

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dijous, 24 Octubre 2013
L'Institut Català de les Dones convoca la tercera edició del concurs de microrelats contra la violència masclista

L’Institut Català de les Dones (ICD) inicia la tercera edició del concurs de microrelats “420 caràcters per unes relacions en igualtat” amb motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Consisteix en escriure al facebook de l'ICD un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.

La iniciativa, en el marc de les actuacions de sensibilització contra la violència masclista, té per objectiu impulsar la superació de vells estereotips i imaginaris basats en les relacions de poder i dominació entre dones i homes i avançar en la construcció de nous models de parella i de resolució de situacions conflictives.

Per participar en el concurs cal publicar una única actualització al mur de la plana facebook de l’ICD amb el microrelat proposat. Un cop fet, a causa de les normes de funcionament d’aquesta plataforma, també cal enviar un missatge amb el mateix contingut i el nom i el DNI/NIF o NIE de la persona autora a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Un Jurat valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del missatge. El primer premi està dotat amb una subscripció de dotze números a una de les revistes de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir, Cuina) i un lot de llibres d’història; el segon i el tercer premi estan dotats amb una subscripció de dotze números a una de les tres revistes esmentades.