seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Finalitza el primer curs del programa Connecta’t per a desocupats

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Notícies sobre Joventut Publicat el Dimarts, 12 Març 2013

Les sessions formatives s’han realitzat al telecentre de Roquetes – Casal de Joves, del 5 de febrer al 7 de març i hi han participat 12 persones.

El Connecta’t és una iniciativa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat,  a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI), el Servei Català d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Roquetes, que posen a disposició de les persones en situació d’atur el programa d’alfabetització digital Connecta’t perquè puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

Els alumnes que han participat en aquest programa a Roquetes han cursat dos mòduls de 15 hores cadascun. La modalitat A “Introducció bàsica a l’ofimàtica” tenia per objectiu l’adquisició de competències en l’àmbit informàtic. La modalitat B “Eines per a la recerca de feina”, tenia per objectiu redactar un currículum vitae, carta de presentació i orientar i aplicar competències digitals bàsiques per a la recerca de feina.

 El proper 19 de març s’iniciarà un nou curs del programa Connecta’t, tots aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Ajuntament de Roquetes.