seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Informació sobre subvencions

WIFI gratuït en espais públics

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Dijous, 22 Novembre 2018

L'Ajuntament de Roquetes s'ha presentat a la primera convocatòria de la iniciativa "Wifi per Europa" (WiFi4EU), per oferir connectivitat Wi-Fi gratuïta i d'alta qualitat a ciutadans i visitants en espais públics, com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa.

La Comissió Europea hi destinarà ajuts per un import de 120M € durant el període 2018-2020 per ajuntaments d'arreu d'Europa. La Comissió Europea preveu 5 convocatòries (rondes d'adjudicació) abans de 2020.

L'import de la subvenció a la qual opta l'Ajuntament de Roquetes és de 15.000,00 €. Els municipis que la rebin seleccionaran els 'centres de la vida pública' on s'instal·laran els punts d'accés sense fil WiFi4EU.

Informació sobre Subvencions

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions
Publicat el Dijous, 05 Març 2009

Hem creat aquesta secció per poder oferir-vos informació actualitzada dels ajuts i/o subvencions que vagin sorgint i que puguin ser del vostre interès.

Aquesta secció és el resultat d’un recull exhaustiu de les convocatòries de finançament (subvencions, ajuts, premis, beques...) de procedència pública – des de l’administració local fins a la comunitària- fins les convocatòries de procedència privada –fundacions, bancs, caixes, obra social de grans empreses i multinacionals...- que puguin beneficiar ciutadans, associacions, empreses locals i altres entitats públiques.

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a l'Ajuntament de 9 a 14 hores (AODL) o per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Subvencions a empreses
Subvencions a particulars
Subvencions a entitats
Subvencions concedides a l'ajuntament