I Fòrum Alimentari a les Terres de l'Ebre
El proper divendres 25 de febrer a les 10.00 hores tindrà lloc el primer Fòrum Alimentari a les Terres de l'Ebre. En aquest primer Fòrum, es debatran quins són els principals "Criteris avançats de compra en el sector Alimentació" i comptarà amb la presència de ponents de les principals estratègies on estan posicionades les empreses d'aquest clúster: gran distribució, productes gourmet i food service. A través de les seves ponències, ens explicaran quins criteris utilitzen alhora de comprar productes a la indústria agroalimentària on poden influïr-hi criteris econòmics, com de preferències dels propis consumidors finals, entre d'altres.
Data: 25/02/2011
Lloc: Centre d’Empreses La Ribera - P.I. La Devesa C/Tallers, 2 -FLIX
Horari: 10:00h a 12:30h
Programa
10.00h Benvinguda
10.10h Criteris en foodservice Sr. Javier Rodriguez, Quickchef SA (Reus)10.30h Criteris en la distribució PENDENT DE CONFIRMACIÓ
10.50h Criteris en productes gourmet PENDENT DE CONFIRMACIÓ
11.10h La Petxada CO 2
Sr. Federic Clarens, Investigador de l'Àrea de Tecnologia Ambiental. Responsable de la Unitat d'Ecologia Industrial del CTM, Fundació Centre Tecnològic de Manresa.
11.30 h Projecte OiLCA (Olive Oil Life Cycle Assessment)
Sr. Miquel Rovira, Director de l’Àrea de Tecnologia Ambiental, Fundació Centre Tecnològic de Manresa
11.50 h Precs i preguntes
12:30 h Cloenda