I Fòrum Alimentari a les Terres de l'Ebre

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 16 Febrer 2011

El proper divendres 25 de febrer a les 10.00 hores tindrà lloc el primer Fòrum Alimentari a les Terres de l'Ebre.  En aquest primer Fòrum, es debatran quins són els principals "Criteris avançats de compra en el sector Alimentació" i comptarà amb la presència de ponents de les principals estratègies on estan posicionades les empreses d'aquest clúster: gran distribució, productes gourmet i food service. A través de les seves ponències, ens explicaran quins criteris utilitzen alhora de comprar productes a la indústria agroalimentària on poden influïr-hi criteris econòmics, com de preferències dels propis consumidors finals, entre d'altres.

Data: 25/02/2011
Lloc: Centre d’Empreses La Ribera - P.I. La Devesa C/Tallers, 2 -FLIX
Horari: 10:00h a 12:30h


Programa

 10.00h            Benvinguda
10.10h             Criteris en foodservice      Sr. Javier Rodriguez, Quickchef SA (Reus)10.30h             Criteris en la distribució   PENDENT DE CONFIRMACIÓ
10.50h             Criteris en productes gourmet   PENDENT DE CONFIRMACIÓ
11.10h             La Petxada CO 2
Sr. Federic Clarens, Investigador de l'Àrea de Tecnologia Ambiental. Responsable de la Unitat d'Ecologia Industrial del CTM, Fundació Centre Tecnològic de Manresa.
11.30 h            Projecte OiLCA (Olive Oil Life Cycle Assessment)
Sr. Miquel Rovira,  Director de l’Àrea de Tecnologia Ambiental, Fundació Centre Tecnològic de Manresa
11.50 h            Precs i preguntes
12:30 h            Cloenda