Agenda Comerç 20/21

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Divendres, 17 Gener 2020

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la direcció general de Comerç, ha impulsat l’Agenda Comerç 20/21, un   procés de reflexió i planificació estratègica sobre el Comerç a Catalunya per als propers dos anys.

Des de la Generalitat, i conjuntament amb agents del sector i experts d’altres àmbits econòmics, s’ha impulsat un full de ruta compartit que ha de donar resposta als grans reptes. També ha de permetre dissenyar els objectius operatius del sector a dos anys vista, així com les actuacions que s’han de dur a terme en aquest període.

L’Agenda Comerç 20/21 és el resultat del treball conjunt de cinc grups d’experts i professionals en cinc àmbits: tecnologia, competitivitat, prestigi i promoció, territori i persones i formació, de les trobades bilaterals amb les entitats representatives del sector.

La presentació tindrà lloc a Tortosa, el dijous, 30 de gener de 2020, de 10.00h a 11.30h, a la sala Terres de l'Ebre, dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement, de la Pl. Gerard Verges, núm. 1 de Tortosa.   

Descarrega l'Agenda Comerç 20/21

 

L’Agenda Comerç 20/21, elaborada a partir de les aportacions de les entitats del sector i dels professionals experts de diferents àmbits, recull els reptes de futur per al comerç català i les principals actuacions que durà a terme Departament d’Empresa i Coneixement, per promoure la competitivitat del comerç de Catalunya. És el full de ruta que ha de servir de guia els dos propers anys.

El contingut de la sessió consistirà amb la presentació de l’Agenda 20/21 a càrrec de la Sra. Muntsa Vilalta, Directora general de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sessió està especialment adreçada al sector del comerç de les Terres de l’Ebre, tant a associacions territorials i sectorials com a empreses d’establiments comercials i de serveis, així com també a totes aquelles entitats que treballen per dinamitzar el sector comerç i serveis de les nostres comarques.

Per poder participar en aquesta jornada cal fer la inscripció al telèfon 977441234 (Secció Comerç) o a l’e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la Secció de Comerç dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a les Terres de l’Ebre.

Confiem que aquesta sessió sigui del vostre interès.