Metodologies emprenedores

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 21 Març 2018

METODOLOGIES EMPRENEDORES

De 9h a 12h

  • Dimecres 04/04: Comunicació emprenedora: story telling

Visió del recorregut des de que es genera la idea de negoci fins que l’empresa factura 10M€. Durant aquesta sessió, l’emprenedor haurà de situar-se al mapa, trobar el seu punt de sortida i plasmar a on volen arribar a curt termini.

  • Dilluns 09/04: Metodologia Lean Startup i Design Thinking

Les metodologies de treball de Design Thinking i Lean Startup han demostrat en els darrers anys ser molt efectives per validar el model de negoci, identificar correctament el client i entendre les seves necessitats reals. En aquesta sessió descobrirem plegats els principis i passos que guien ambdues metodologies.

  • Dimecres 11/04: Part I: El Business Model Canvas i definir el model de negoci

Conèixer la metodologia Canvas de generació de Models de Negoci per tal de poder descriure de quina manera serem capaços de crear Valor pels nostres segments de mercat. Una forma dinàmica senzilla i molt pràctica que permet construir projectes empresarials seguint la metodologia emprada per la gran majoria d’start ups d’arreu del món.

  • Dilluns 16/04: Part II: El Business Model Canvas i definir el model de negoci

Una sessió pràctica d’aplicació immediata per a cada un dels projectes empresarials dels assistents. Pretenem construir el model Canvas seguint els nou mòduls indispensables per tal de contemplar totes les variables necessàries.

Lloc: Antiga Escola D'art i Disseny de Reus

El Camí de l'Institut Pere Mata, 43206 Reus

Aquesta formació forma part del pla formatiu del programa d’acceleració Camp TGN Up

INSCRIPCIONS

 

Del  04-04-2018 al 16-04-2018                      Antiga Escola D'art i Disseny de Reus, El Camí de l'Institut Pere Mata, 43, 43206 Reus