Fòrum d'Inversió CAT SUD

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimarts, 27 Setembre 2016
Forum inversió
Forum inversió
 
La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIO -l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya- convoquen per primer cop un fòrum d’inversió de manera conjunta adreçat a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
 
 

 

L’objectiu del fòrum és facilitar l’acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, aportar formació i capacitació per a fer viables econòmicament els projectes empresarials i potenciar l’emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’Auditori Diputació acollirà el dia 8 de novembre la presentació pública d’un total de vuit projectes, seleccionats prèviament, que cerquen finançament. D’aquesta manera, culminarà un procés que inclou la presentació i selecció de projectes, així com un pla de formació integrat per tres tallers teoricopràctics gratuïts per a perfeccionar les habilitats i millorar el rendiment empresarial de les propostes escollides. El termini per presentar els projectes emprenedors és el 7 d'octubre. 

Trobareu més informació en el fullet adjunt.