Curs de captació de clients mitjançant el màrqueting digital

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dijous, 05 Mai 2016
              

Vols conèixer els recursos comunicatius digitals per a la interacció B2C (del negoci al consumidor)?, coneixes les eines i recusos per establir un pla de màrqueting digital de la teva empresa? Apunta't al curs: Captació de clients mitjançant el màrqueting digital, que organitza el servei de Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona.

El curs, dirigit a emprenedors del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre amb projectes en fase inicial o bé que vulguin potenciar un pla de màrqueting digital enfocat a la venda, pretén millorar la participació i el diàleg amb dels empresaris amb els seus clients o potencials clients, assentant les bases per crear i aplicar un primer pla de màrqueting digital.

La metodologia es basarà en la pràctica directa mitjançant diversos exercicis.

El curs se celebrarà els dies 9, 12 i 19 de maig de 16 a 20h a les Aules de Formació de la Diputació de Tarragona.

Perídode d'inscripció obert fins al 5 de maig. Cal que ompliu el formulari adjunt i el trameteu, junt amb la documentació requerida, a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Podeu consultar el programa en el document adjunt

Informació

Dia i hora: 
05/05/2016 - 12:15
Lloc: 
Aules de Formació de la Diputació
Carrer de Carles Riba, 6
43007  Tarragona
Espanya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Datos de mapas
Datos de mapas ©2016 Google, Inst. Geogr. Nacional
 
Datos de mapasDatos de mapas ©2016 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2016 Google, Inst. Geogr. Nacional
 
 
 
 
//www.google.com/maps/@41.1220201,1.2728248,11z/data=!10m1!1e1!12b1?source=apiv3&rapsrc=apiv3" target="_new">Informar de un error de Maps

- See more at: http://www.dipta.cat/ca/actes-agenda/curs-de-captacio-de-clients-mitjancant-el-marqueting-digital#sthash.X2dBRSme.dpuf