Acredita't

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 27 Mai 2015

descargaMoltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

En la convocatòria pública de 2015 el nombre màxim possible de persones que es poden admetre és de 2.250.

Les persones interessades en participar han d’emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar la documentaciójustificativa dels requisits i els mèrits al·legats en els registres, preferiblement, dels Serveis Territorials d’Ensenyament i/o del Consorci d’Educació de Barcelona.

A partir del 7 de juliol de 2015, està disponible la consulta dels resultats provisionals d'admesos, no admesos (en llista d'espera) i exclosos a la preinscripció.

 

Abans d'iniciar el tràmit és important obtenir la informació i l'orientació necessària per porta-lo a terme correctament. En els punts d'informació i orientació general us poden informar sobre les fases del procediment, els requisits d'accés, dels drets i obligacions dels candidats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i preparar el currículum europeu.

 





Més informació:   http://acreditat.gencat.cat/ca/