curs Bàsic de Creació de Start-up al viver d'empreses Tortosa Innova

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dijous, 23 Octubre 2014

La Càtedra d'Emprenedoria de la URV organitza un curs Bàsic de Creació de Start-up al viver d'empreses Tortosa Innova per facilitar a l’emprenedor l’accés als coneixements necessaris per desenvolupar un projecte empresarial o professional, en la línia més actual.

Sabem que l
a capacitat que una persona té per progressar, ve molt relacionada amb l’afany emprenedor que tingui. Els territoris amb gent emprenedora són sempre els que obtenen un major creixement econòmic i social.


En l’actual context de crisi, disposar d’un projecte propi que ens permeti ser autosuficients és la millor manera per afrontar el futur.
Malgrat això, són moltes les persones que s’ho miren amb recança, ja sigui per la incertesa dels mercats, per la manca de recursos, pel risc que tota aventura empresarial comporta, o per la manca de fe en un mateix.
Creiem sincerament, que la majoria de persones poden arribar a convertir-se en emprenedores si disposen de la motivació i l’entusiasme suficients.
Però en qualsevol cas, el futur emprenedor requereix d’un cert nivell de coneixements sobre el que suposa crear una empresa, per petita que sigui, que li atorgui la seguretat necessària.
Quant més alt sigui el nivell de formació i coneixement del propi negoci, més altes son les probabilitats d’èxit. 
 

Gràcies per inscriure-vos aquí: http://events.urv.cat/go/cursbasic2 si esteu interessats en assistir-hi.