Activació d'una nova Borsa de Treball per millorar la contractació laboral

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Dinamització econòmica Publicat el Dimecres, 02 Agost 2017

presentació dispositiu 280617

El passat 28 de juny, al saló de Plens de l'Ajuntament de Roquetes, es va presentar el dispositiu d'inserció sociolaboral, prèvia signatura d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, i impulsat a través del projecte Baix Ebre Avant, que té com a objectiu reduir l'índex d'atur a través d'un servei d'intermediació per connectar ofertes de treball amb persones que busquen feina.

Vídeo dispositiu      -      Sessió de presentació 

Dintre d'aquest projecte s'ha posat en marxa una nova Borsa de Treball amb l'objectiu de millorar la contractació laboral. D'àmbit comarcal, és un recurs del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre i s'hi pot accedir des de la web de l'ens comarcal (www.baixebre.cat) o des de les pàgines web dels ajuntaments de la comarca, com la nostra web: www.roquetes.cat

Dispositiu inserció laboral: https://dis-roquetes.baixebre.cat/

Inscriu-te a: https://dis-roquetes.baixebre.cat/Solicitantes/Registro

 

El portal de la web de la Borsa de Treball, gestionarà les ofertes de treball d'empreses del territori a les que podran accedir aquelles persones que busquen feina. És un sistema d'intermediació laboral personalitzat entre oferta i demanda, d'una banda, rep ofertes de treball de les empreses i, de l'altra, disposa d'una base de dades de persones candidates que estan inscrites i que són les que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral. Amb aquesta informació, els tècnics del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral presentaran com a candidats/es per a les ofertes als demandants d'ocupació inscrits/es a la base de dades que tinguin un perfil professional adient a les seves necessitats. Una altra de les novetats que presenta la Borsa de Treball Comarcal és que prestarà especial atenció, a través del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral, a aquelles persones que per raó d'edat o formació tinguin dificultats per incorporar-se al món laboral.