ASAL - Associació d'Alumnes de l'Institut de Roquetes

Categoria principal o arrel: Directori Categoria: Associacions i Entitats Publicat el Dijous, 08 Mai 2014

Anselm Clavé núm. 8
43520 Roquetes
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Persona de contacte: Jordi Ramírez Todó
Telèfon: 646567255

Finalitats socials:
a) Estudiar, considerar i conèixer tot el que afecti la situació de l'alumnat al centre, i poder-ne expressar l'opinió i el criteri.
b) Facilitar l'exercici dels drets que la legislació vigent reconeix a favor de l'alumnat al centre dels assenyalats en l'art. 6 de la Llei orgànica del dret a l'educació.
c) Impulsar la participació i la col·laboració activa dels seus membres en els treballs educatius que formen part del projecte educatiu del centre, com també en les activitats complementàries i extraescolars que puguin programar i organitzar el Consell Escolar i l'Associació de Pares i Mares.
d) Promoure la informació i la participació de l'alumnat en el Consell Escolar i en els diversos òrgans consultius i de participació establerts per la Llei 25/1985, de 10 de desembre dels consells escolars de Catalunya.
e) Infomar sobre activitats culturals, esportives, d'esbarjo i de foment de l'acció cooperativa i del treball en equip; organitzar-se i participar-hi.
f) Promoure tota mena de relacions amb altres organitzacions i associacions d'alumnes, com també la creació de federacions i confederacions, d'acord amb el que estableix la legislació vigent.