Què fem?

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Joventut Publicat el Divendres, 01 Octubre 2010

QUÈ FEM?

Tot seguint amb els eixos del Pla Local de Joventut anem programant un seguit d'activitats adreçades a fomentar la participació i l'emancipació juvenil per tal de facilitar al jove aquesta etapa de transició entre l'infantesa i la maduresa.


FOMENTEM LA PARTICIPACIÓ

El que pretenem és la participació del jovent en la programació de les diferents activitats que s’organitzen al municipi tenint en compte sempre la seva demanda, educant en valors, millorant la participació,  la formació i fomentant la cohesió social de Roquetes

Des de l’àrea de joventut treballem per garantir l’accés dels joves a la informació, potenciant la participació i la igualtat d’oportunitats.

Programes:

- Dinamitzem el Pij

- Som-hi a la festa

- Foment i promoció a l'associacionisme

- Concurs de pintura

- Programes de prevenció

- Esport jove

- Promocionem la cultura de la nostra terra

- Medi Ambient

- Concerts


ESPAVILA I EMANCIPA'T 

El problema de l’emancipació és un dels inconvenients que més directament afecta a la realitat dels joves d’avui en dia.

A la nostra societat les possibilitats que tenen els joves per establir un projecte de vida propi com és emancipar-se de la vivenda familiar, està molt lligat a la consecució d’un lloc de treball estable i la disposició d’un habitatge independent.

 

Programes:

- Emancipació juvenil

- Formació

- Treball