Taller: Recerca de Feina i APPs

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Sense categoria Publicat el Divendres, 15 Març 2019

L'àrea de Dinamització Econòmica amb el Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre ha posat en marxa els propers dies 14 i 21 de març, de 10 a 12h un taller per conèixer com, gràcies als dispositius mòbils, es pot millorar els resultats dels processos de recerca de feina, tot arribant a les oportunitats abans que d'altres candidats, fer-ne el millor seguiment utilitzant les aplicacions mòbils per cercar la informació que es necessita, presentant candidatures i mostrant els perfils de formes diferents.

El passat dijous 14 de març, es va realitzar al Telecentre de Roquetes la primera sessió del taller de Recerca de Feina i APPs del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral.

IMG 20190314 WA0005
Amb aquesta activitat s’aconsegueix:

  • Conèixer les APPS mòbils que afavoreixen la participació i el seguiment de les candidatures.
  • Conèixer les aplicacions mòbils que afavoreixen el procés integral de recerca de feina: gestió d’ofertes, gestió de la comunicació, identitat digital a la xarxa, ús de mapes digitals, etc.
  • Aprendre a participar a les xarxes socials de forma fluïda des del dispositiu mòbil. Qualitat i agilitat, elements clau.
  • Construir una identitat digital professional positiva de forma contínua.

Les sessions són eminentment pràctiques. Cada alumne haurà d’instal·lar, configurar i gestionar les apps en el seu dispositiu smartphone.

Taller gratuït per a persones en atur, prioritàriament de Roquetes
Dies: 14 i 21 de març, de 10 a 12h
Lloc: Telecentre de Roquetes (C. Canal, 11 1er pis)
Inscripció prèvia: Ajuntament de Roquetes – Tel. 977501511 – Ext. 4026
Per poder assistir a aquest taller s'ha d'estar inscrit al Dispositiu d'Inserció Sociolaboral