Roquetes millora la imatge de la via principal de la ciutat arranjant els escocells dels arbres, la qual cosa permetrà una millor neteja i accessibilitat al seu voltant.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 12 Març 2020

escocells

Els Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes estan portant a terme unes obres de millora als escocells dels arbres situats a l'Avinguda Port de Caro i Carrer Major.
Els treballs consisteixen en la col·locació als escocells, els forats dels arbres, d'unes petites pedres de color marró amb resina que permetrà que l'aigua filtri a la terra i els arbres puguin continuar creixent, al mateix temps que també es millora la seva imatge visual. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

El regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que "aquesta actuació ha estat motivada per una proposta amb forma de moció, que va presentar el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Ximo Llopis, tot i que des de l'equip de govern ja es tenia contemplada".
Ivan Garcia ha volgut destacar que "a més de millorar la imatge del carrer principal de Roquetes, l'arranjament d'aquests escocells permetrà una millor neteja de l'entorn dels arbres i millorarà l'accessibilitat al seu voltant, sobretot el pas de cadires de rodes, perquè ara queda tot al mateix nivell de la vorera".
En total s'arranjaran més d'un centenar d'arbres de la via principal de la ciutat i pròximament també s'actuarà als arbres del carrer Pare Romanyà aprofitant les obres de millora que s'han de fer a les voreres i que aviat començaran.