Valoració positiva de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019 de l'escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 20 Setembre 2019

bicis

Aquest dijous 19 de setembre l'escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes ha finalitzat la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb el dia d'anar en bicicleta a l'escola. Per segon dia els alumnes han pogut participar en l'activitat organitzada pel Servei Català de Trànsit "Entrena't per la teva seguretat". Un circuit instal·lat a l’aparcament del costat de l'escola que simula la circulació d'una ciutat amb senyals, semàfors i passos de vianants, per ensenyar als alumnes les normes bàsiques de circulació.
Marta Capera, Directora de l'escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes, en fa una valoració molt positiva de la iniciativa del centre, destacant el bé que s'ho han passat els alumnes participant en les diferents activitats, amb el desig que aquesta iniciativa tingui continuïtat amb l'objectiu d'aconseguir a poc a poc una mobilitat més sostenible.
Per la seva part el regidor de l'Àrea de Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, també s'ha mostrat molt satisfet de la gran participació dels alumnes en totes les activitats proposades gràcies a la col·laboració dels pares. Vídeos: Xerrada Policia Local, Caminada Sensorial, Jornada amb el Servei Català de Trànsit, Valoracions. Fotos: Xerrada Policia Local, Caminada Sensorial, Jornada amb el Servei Català de Trànsit i Valoracions