15a Trobada de Puntaires i Fira Artesanal al 26è Hort de la Música de Roquetes, El Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 05 Setembre 2019

Tradicionàrius 2019 15a Trobada Puntaires i Fira Artesanal 24 08 2019 Web Ajuntament

En el marc del 26è Hort de la Música de Roquetes, el Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre, el dissabte 24 d'agost de 2019 l'Hort de Cruells va acollir la 15a Trobada de Puntaires de Roquetes, on van participar associacions de puntaires vingudes de diferents poblacions de les Terres de l'Ebre.

La inauguració de la Trobada va anar a càrrec del regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, la regidora de l'Àrea de Qualitat de Vida i Política de Dones, Cinta García i de la Coordinadora de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, Carme Valls, acompanyats per l’alcalde de Roquetes, Paco Gas i diferents regidors i regidores de l’Ajuntament de Roquetes.

A continuació, acompanyats pels Grallers de Roquetes, es va fer la inauguració de la  Fira Artesanal visitant les diferents parades que oferien una variada mostra de productes decoratius, alimentaris, naturals i costums artesanals.

Reportatge: Vídeo - Fotos de la 15a Trobada de Puntaires de Roquetes - Fotos de la  Fira Artesanal