seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Mor la secretària accidental de l'Ajuntament de Roquetes, Mercè Curto, atropellada en un pas de vianants, 06-06-17.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 06 Juny 2017

M CurtoLa secretària accidental de l'Ajuntament de Roquetes, Mercè Curto, de 60 anys, va ser atropellada dilluns al vespre per un cotxe mentre acabava de creuar per un pas de vianants al centre de la població. Segons ha confirmat l'alcalde, Paco Gas, l'accident es va produir cap a dos quarts de nou del vespre a la cruïlla entre l'Avinguda Ports de Caro i el carrer Escorial. La víctima estava acabant de travessar pas de vianants quan un cotxe que circulava cap al centre urbà la va envestir sense pràcticament arribar a frenar. Al lloc de l'accident va acudir una ambulància medicalitzada que la va traslladar a l'Hospital Verge de la Cinta d'on, posteriorment, va ser derivada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha acabat morint aquesta matinada. El conductor del cotxe, un jove de Roquetes amb el carnet de conduir des de feia pocs mesos, va declarar que no va veure la dona perquè l'havia enlluernat el sol. Els agents de la policia local li van practicar la prova d'alcoholèmia, que va donar negatiu.
La mort de Mercè Curto ha consternat especialment als treballadors de l'Ajuntament de Roquetes, càrrecs electes i també a la població, ja que durant molts anys ha estat presidenta de la lliga contra el càncer a Roquetes.
Mercè Curto va pendre possessió com a funcionaria de l'Ajuntament de Roquetes el 20 d'agost de 1979, i ha prestat serveis com a secretària i interventora de l'Ajuntament.
Segons ha explicat l'alcalde, Paco Gas, després d'una reunió d'urgència aquest dimarts al matí, la plantilla ha optat per continuar al lloc de treball, amb l'objectiu de donar-se suport emocional mutu.

L'Ajuntament de Roquetes ha declarat el dia d'avui, 7 de juny, dia de dol.