seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

"A Micro Obert" - Jordi Baucells, regidor de Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació de Roquetes, parla dels 30 anys d'Antena Caro.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 22 Mai 2017

jordi BaucellsAquesta setmana al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'', entrevistem a Jordi Baucells, regidor de les àrees de Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes, per comentar els 30 anys de funcionament de l'emissora municipal Antena Caro. (Fes clic per veure el vídeo).

Fem un balanç de quina ha estat la trajectòria i evolució que ha experimentat la ràdio municipal al llarg d'aquests anys i com s'ha sabut adaptar als canvis tecnològics i socials seguint el ritme en què la ciutadania ha anat evolucionant. Antena Caro i totes les seves xarxes socials, forment part de l'Organisme Autònom Municipal "Roquetes Comunicació" que s'encarrega també de gestionar el web i xarxes socials de l'Ajuntament de Roquetes i de realitzar quadrimestralment, un recull amb tota la informació generada que s'edita en format de revista que es reparteix gratuïtament a totes les llars del municipi.