Gastronomia

Categoria principal o arrel: Turisme Categoria: Turisme Publicat el Dimecres, 22 Setembre 2010

Gastronomia

Roquetes gaudeix d'una variada gastronomia, típica d'aquesta part de les Terres de l'Ebre, que es pot degustar als diversos establiments de restauració existents.

Gràcies a la seva situació de cruïlla entre el mar i la muntanya trobem una gastronomia mediterrània popular, rica i saludable. La gastronomia roquetenca es dóna a conèixer a partir de les Jornades gastronòmiques que es realitzen cada any gràcies als restauradors locals a mitjans d’abril.

Com a productes autòctons més identificatius, destaquen l'oli d'oliva i el rovelló del Port.

Dintre la pastisseria artesana el principal exponent gastronòmic de la població són "les punyetes de Roquetes", pasta típica que té com a ingredients bàsics l'oli i l'ametlla.

El resultat final de compaginar tot això amb una visita turística, és sens dubte gratificant. 

Punyetes de Roquetes