Borsa de Treball

Informació Laboral

Publicat el Divendres, 17 Juliol 2015

En aquest apartat us facilitem la informació oficial i vigent en matèria de treball adreçada a les empreses que les administracions públiques catalana, estatal i europea tenen disponible exposades als seus webs.

 

Generalitat de Catalunya:

 

Ministeri de Treball i Immigració

Al web del Ministeri de Treball i Immigració hi trobem:

Mitjançant el web jobbydoo.es

Mitjançant el web del  Servei Públic d'Ocupació Estatal:

 

Comissió Europea

Portal europeu per a les pimes

 

Subcategories

 • Notícies sobre Treball
 • Ofertes de Treball ETT
 • Ofertes de Treball SOC
 • Ofertes de Treball
 • Borsa de Treball

  L'Ajuntament de Roquetes té, com un dels seus serveis al ciutadà, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Dins d'aquesta agència, existeixen dos tipus d'usuaris: les persones aturades i les empreses.

  • Les persones aturades tenen la possibilitat d'enviar el seu currículum per a incloure'l en la base de dades des de on s'extrauen els candidats quan les empreses realitzen una oferta.
  • Les empreses tenen l'oportunitat d'utilitzar aquest servei públic municipal per a exposar-hi les seus ofertes de treball.

  Roquetes-treball té com a objectiu incidir en el mercat de treball de Roquetes i el seu entorn com una eina que millori els serveis que l'Ajuntament de Roquetes ofereix tant a persones que cerquen feina, com a empreses que cerquen treballadors. Al mateix temps també obre la possibilitat de compartir l'eina de gestió amb borses de treball de diferents entitats i agents socioeconòmics que treballen amb el mateix objectiu.

  La principal característica de Roquetes-treball és la possibilitat d'oferir un servei d'intermediació oferta-demanda, fet que diferència aquest de la resta de borses de treball en línia existents a Internet.

  El funcionament de la BORSA DE TREBALL és el següent:

  1. Atendre a qualsevol persona que busca feina. Se l'ajuda a elaborar el seu propi currículum.
  2. En funció d'aquest, s'orienta a la persona sobre els llocs on es pot dirigir per trobar feina.
  3. Se li facilita també el telèfon i l'adreça de tots els Serveis de Promoció Econòmica dels pobles veïns amb l'objectiu de obrir el màxim número de portes als usuaris.
  4. Seguiment de tots els usuaris i intermediació entre les ofertes i les demandes que els empresaris adrecen al nostre servei.

  Ja per acabar, només dir-vos que si esteu a l'atur, si voleu canviar de feina, si sou emprenedors i voleu muntar un negoci o bé ampliar-lo, veniu-nos a veure. Us atendrem, us escoltarem i procurarem orientar-vos i informar-vos el millor possible, sempre amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic del nostre poble.

  COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

  • Presencialment a les nostres oficines
  • Per telèfon: Tel. 977501511
  • Per fax: 977500524
  • Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Mitjançant la web de l’Ajuntament: www.roquetes.cat apartat “treball”
  • Per correu postal: Ajuntament de Roquetes – Borsa de Treball, Av. Diputació s/n, 43520 Roquetes

  Si voleu descarregar l'arxiu pdf model de CV, feu click en aquest enllaç.