Homenatge a la veïna centenària de Roquetes Josefina Cid Audí.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 07 Novembre 2017

Josefina Cid Audi

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas acompanyat de la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, i la treballadora social de l'ajuntament, Montse Grau, a més del president del CCBE Enric Roig i conseller de la Gent Gran, Ramon Brull, van visitar el dissabte 28 d'octubre, a la roquetera Josefa Audí Cid, per fer-li un homenatge en el mateix dia de la celebració del seu centenari. Fes clic per veure el vídeo.

 Josefina, com a ella li agrada que la nomenen va nàixer a Roquetes el 28 d'octubre de 1917, vídua des de fa 3 anys, del Sr. José Pastor Audí, del seu matrimoni van nàixer: Joaquin i Rosario tots dos casats i residents al mateix poble, es tracta d'una família molt arrelada a Roquetes. Josefina va rebre un ram de flors i una placa commemorativa de mans de la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte. També el president del CCBE Enric Roig, li va fer entrega d'una placa. A més, l'alcalde de Roquetes, en nom de la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat.

La Sra. Josefina viu a la mateixa casa on va nàixer, al C/ Canal, 17, en companyia de la seva filla Rosario i el gendre Julio que són els que l'ajuden en tot allò que necessita en el seu dia a dia i amb la col·laboració de l'altre fill, Joaquin i la resta de familiars que la van a visitar contínuament, té 5 néts i 4 besnéts. El seu estat de salut és satisfactori en relació a l'edat, es val per ella mateixa per a activitats de la vida quotidiana i està en plenes facultats, és per això que encara gaudeix d'algunes de les seves aficions en la mesura que és possible, llegir, cosir, mirar la televisió i seguir l'actualitat esportiva, ja que és molt aficionada al Barça.