Acte d'entrega al Casal de Joves de Roquetes dels certificats del centre Noves Oportunitats de les TE de la Fundació Privada Gentis.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 17 Març 2017

Entrega Diplomes

Un total de vuit joves van rebre el divendres 10 de març de 2017 el certificat que acredita la seva formació assolida en el programa d'inserció laboral per a joves "Noves oportunitats" del centre Noves Oportunitats de les Terres de l'Ebre, ubicat al casal de joves de Roquetes i gestionat per la Fundació Privada Gentis, entitat especialitzada en la formació ocupacional.

Aquest centre és un programa de garantia juvenil per atendre joves de 16 a 24 anys que tenen dificultats per enfrontar-se al seu projecte vital i professional. Joves que han deixat d'estudiar o no han pogut seguir i que tenen dificultats per accedir a una feina. El centre treballa a partir dels interessos i capacitats dels inscrits, els quals poden accedir-hi de forma gratuïta, ja que forma part de la cartera de serveis del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a través del finançament del Fons Social Europeu (FSE).

L’entrega dels certificats va anar a càrrec d’Efrén Cofiné, Tutor formador de Gentis i del regidor d’Ensenyament i Joventut de l’ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé. L’acte va comptar amb una massiva assistència de joves del centre Noves Oportunitats de les Terres de l’Ebre. (Fes clic per veure el vídeo i les fotos).