Nou equipament esportiu i obres de millora en carrers i infraestructures de Roquetes.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 21 Febrer 2017

Oista voleiEn els darrers mesos l'Àrea de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes ha portat a terme diferents actuacions per millorar algunes de les infraestructures municipals. Fes clic per veure el vídeo.

S'ha retallat la forma triangular del replanell de les escales d'accés a l'edifici de l'Ajuntament, que provocava alguns entrebancs als vianants i s'han reformat les baranes per donar més seguretat.
A la zona de la Torre d'en Gil s'han rehabilitat i pintat de blanc les parets i les línies originals de la pista on antigament es practicava "el trinquet". Al parc d'enfront del Casal de Jubilats, s'hi ha construït una nova pista de voleibol a l'aire lliure per donar resposta a la inquietud dels joves per practicar aquest esport.
També s'ha eliminat part de la vegetació per condicionar aquesta zona. Al mes de desembre es va portar a terme una nova fase de pavimentació de carrers del municipi. A Roquetes es van asfaltar els carrers Escorial, Gasol, Mas i Sant Roc i a la Raval de Cristo el carrer Avall.
Aprofitant aquesta actuació també es van fer obres de millora en el clavegueram d'aquests carrers, substituint les canonades més antigues, força degradades, per unes de noves amb més capacitat de desguàs.